the happening eid mubarak

bermula dari dua insan

lahirlah sebuah keluarga kelas pertama

berdiri dari kanan : kak long & raudhah, saya, abg mat, abg min, angah, along, adik hanis
duduk tengah dari kanan : kak teh, kak lang & amsyar, mama, abah & alyaa, kak ngah
duduk depan dari kanan : fawwaz nazmi, atef nadhirah, damia qistina

generasi ke-3 ; damia & atef

anak lelaki yang paling kaya ; i luv u mum

pengantin baru ; kak teh & abg min

kakak ipar yang ceria; kak ngah & kak long

dan tak lupa; my kembar cousins..heh =)

3 comments:

warkahraudhah said...

salam akhi hazwan.tema warna tahun ni sama dengan warna baju yang dekat frame kat rumah,yang sempat ana tengok mase bertandang kat rumah saudara :).Benar,kehidupan desa felda penuh bermasyarakat.頑張って下さい。Selamat berusaha dan salam maju jaya.

hazwan mohd nor said...

ws. duang. hehe. syukran. tema yang dekat gambar tu warna merah jambu rasanye (year 2005). tahun ni tema biru laut =)nti jangan lupa emel pd ana gambar di rumah aritu ye. klu tak keberatan. ok. terima kasih

mira said...

mak aih.. boleh tahan dia punya biru~ selamat jumpa semula. ingat saya lagi tak? macam manala boleh jumpa ni.. :)